RJ Topp Orangutan
RJ Topp Vannplanter
RJ Topp U-bein 3
RJ Topp Tempel 3
RJ Topp Sjakal 3
RJ Jakarta kuntgalleri 3
2020-07-29 RJ Kas London

Opplev kulinariske London

London er hovedstaden til fantastiske England, og her er det så mye å oppleve at en tur ikke er nok. Ikke bare kan du hilse på dronningen, gå amok med shopping og oppleve en rekke attraksjoner som Big Ben. London kan også by på en kulinarisk smaksopplevelse som strekker seg langt over den kjente fish and chips.

La deg friste

Det er kanskje ikke først og fremst maten du tenker på når du kaster deg på flyet til London, men mat og drikke bør virkelig være en hovedprioritet og her skal vi fortelle deg hvorfor. Puber, restauranter og små, koselige kafeer – det er bare å la seg friste. 

Det er lov å la seg underholde mellom måltidene
2020-07-29 RJ Kas London 2.jpg

Det er lov til å la seg underholde og kose seg litt ekstra mellom måltider, og hva er vel mer morsomt enn å oppleve litt ekstra spenning med spilleautomater på nett?Alt du trenger er en god internettforbindelse, og de fleste spilleautomater fungerer optimalt på både PC, mobil og nettbrett. Her finnes det også en rekke automater å velge mellom, som populære Starburst og Book ofDead. Du vil med andre ord finne din favoritt.

Tradisjonell engelsk mat

Ønsker du å spise en tradisjonell engelsk frokost eller middag, finnes det flere hyggelige puber i London hvor stemningen er like bra som maten. Favorittpuben til George Orwell heter Dog and Duck, og her kan du selvfølgelig nyte fish and chips med en vri samt mye annen god mat og drikke. Prisene er også akseptable så her kan du uten problem nyte flere måltider med noe godt i glasset. Dog and Duckligger ikke langt fra t-banestoppet Tottenham Court Road.

Londons beste sjømat

Ønsker du å spise engelsk tradisjonsmat i verdensklasse, er restauranten Wiltonsstedet å være. Wiltons vant prisen for beste britiske tradisjonsmat og beste sjømatrestaurant i London fra Zagat i 2013, og det sier litt. Restauranten er like elegant som maten du får servert. Wiltons ligger i nærheten av T-banestasjonen Piccadilly Circus på sørsiden av området Mayfair.

Amerika i London

Elsker du biff må du ta turen innom JW Steakhouse hvor du får saftige biffer i alle varianter. Restauranten ligger på Grosvenor Hotel i Mayfair i nærheten av Oxfoord Street, så her kan du kombinere shopping med et måltid du aldri før har smakt maken til. Restauranten har en avslappende atmosfære og det oser av kvalitet og krydder.

Fest og mat

Ønsker du å kombinere partystemning med et godt måltid, er The Loop absolutt stedet for deg å være. The Loop ligger mellom Oxford Circus og Bond Street, og er veldig lett å finne frem til. Her finner du rimelig og god mat som en rekke engelske spesialiteter i en boblende atmosfære. Vi garanterer at du vil tilbake til The Loop flere ganger.

Spise med barn i London

Har du med deg barna på tur til London er Rainforest Cafe absolutt å anbefale. Her står det amerikanske og tropiske retter på menyen og alt blir tilberedt med ferske ingredienser. Kombiner den gode maten med en unik innredning og atmosfære så er det et godt sted for deg og barna.

Tips en venn