RJ Topp Orangutan
RJ Topp Vannplanter
RJ Topp U-bein 3
RJ Topp Tempel 3
RJ Topp Sjakal 3
RJ Jakarta kuntgalleri 3

Tre hoteller på Zanzibar

Se også utflukter på Zanzibar

Tembo House Hotel - Zanzibar City
Tembo House Hotel ligger helt sentral i hovedstaden Zanzibar City, nede ved strandkanten. Herfra er det kort vei til den sjarmerende byen med de smale gatene og over til gamle, historiske Stone Town. Tembo House Hotel er et landemerke blant Zanzibars hoteller. Alle rom er romslige, vakkert dekorert med en blanding av orientalsk og tradisjonell Zanzibar-design. En svalende pool mellom hotellet og havet. Butikk og restaurant, blant annet til frokost sitter du ved havkanten og ser fiskebåter med trekantseil gli forbi i morgensolen. Hotellet kan ordne med ulike vannsportopplevelser, piknik etc. Bare spør i resepsjonen som har en usedvanlig vennlig betjening. Bilder under fra Tembo House Hotel - klikk for storformat:

Ras Nungwi Beach Hotel - på nordspissen
Helt nord på Zanzibar ligger Ras Nungwi Beach Hotel. Her er det en flott utsikt mot det enorme Indiske hav, det er krystallklart, temperert vann og ypperlige muligheter for bade snorkling og dykking ute ved korallrevene.
   Hotellet er bygget i tradisjonell arkitektur og naturmaterialer. Det ligger i en skråning, med små bungalower bygget mellom palmetrær, blomstrende vekster og svømmebasseng.
   Dette er et stille og rolig hotell for aktive mennesker, og benyttes av mange par på bryllupsreise. Hotellet tilbyr en rekke aktiviteter, slik som fiske, vannsport, bordtennis, dart, sykkelturer, massasje og har butikk med både klær, reiseeffekter og håndverksprodukter.

Bilder fra Ras Nungwi Beach Hotel - klikk på bildene for storformat:


Ocean Paradise Resort - på østkysten
Bilder fra Ocean Paradise Resort - Klikk på bildene for storformat: Bilder og tekst oppdateres.